make your own website for free


Kuka olen?


Nimeni on Kalle Räike ja olen perheenisä, aviopuoliso ja syntyperäinen salolainen, vm. -77. Asun perheeni kanssa Salon keskusta-alueella Paukkulan kaupunginosassa ja minut valittiin 233 äänellä Salon kaupunginvaltuustoon Kokoomuksen listalta kaudeksi 2021-2025. Saloon olen palannut paluumuuttajana pääkaupunkiseudulla vietettyjen opiskelu- ja työvuosien jälkeen. Salo on ollut uudelleen kotikaupunkini jo yli 10 vuoden ajan.

Olen koulutukseltani tuotantotalouden diplomi-insinööri Otaniemestä ja työkseni toteutan tietojärjestelmäratkaisuja ja -palveluita suomalaisille yrityksille, esimerkiksi toiminnanohjausratkaisuja, asiakaskokemuksen kehittämistä ja uuden luomista digitalisaation keinoin. Pendelöinti Salosta Turkuun ja Helsinkiin on hyvin tuttua ja niin myös etätyöt, jo ennen korona-aikaa.

Harrastusten saralla veneily iski voimalla läpi perheessämme ja viime kesä kuluikin pääosin Saaristomeren helmiin tutustuen. Särkisalon Ulkoluodossa mökkiranta ja Salon Navigaatioseuran saaritukikohdat toimivat kelpo tukikohtana. Toinen uudehko lajilöytö on padel, johon täällä Salossa onkin mainiot harrastusmahdollisuudet. Olen jäsenenä Uskelan Rotaryklubissa ja Salon Round Tablen yli-ikäisten OT-15 klubissa. Maanpuolustustoiminnassa arvoni on reservin luutnantti. Tulin valituksi Suur-Seudun Osuuskaupan edustajistoon vuonna 2020.

Ennen valintaani kaupunginvaltuustoon, minulla ei ole aktiivista toimintahistoriaa politiikassa, mutta olen ollut jäsenenä Salo-Uskelan Kokoomuksessa ja koen Kokoomuksen arvot omikseni. Arvomaailmani asettuu liberaali-konservatiiviseen kenttään: perinteiset arvot - koti, perhe, isänmaa, itsenäisyys - ovat minulle tärkeitä. Samoin vastuunkanto itsestä ja lähimmäisistä. Liberaalisuus tarkoittaa minulle erilaisuuden ja monimuotoisuuden hyväksymistä ja arvostamista. 

Seuraa tekemisiäni SOMEssa ja ota yhteyttä, niin tutustutaan tarkemmin!